Fastighetssystem, förvaltningssystem samt facilitymanagement system

Landlord III är ett fastighetssystem från 5D System för fastigheter och kundservice och används framförallt inom medelstora och stora fastighetsorganisationer.


Fastighetssystemet har drygt 25 olika moduler som kan användas gemensamt eller enskilt så erbjuder Landlord III flexibla lösningar för olika verksamheter.
Landlord III är ett fastighetssystem som kan köras på tre olika gränssnitt med en gemensam databas. De tre olika gränssnitten är Windows, webb och mobila enheter.
 
Modulerna används en och en eller i ett samverkande system för alla företagets processer. I Landlord III kan man alltid växa i takt med att verksamheten växer eller förändras.
 
I fastighetssystemet Landlord III ligger informationen om kunder, fastigheter, objekt med mera på ett ställe vilket säkerställer informationen. All information presenteras i enkelt och tydlig gränssnitt och systemet är lätt att använda.
 
Genom att använda Navigatorn eller webbportalen så får man en samlad informationsbild över fastigheterna och verksamheten. Denna kan anpassas så att man kan se information utifrån olika roller. Landlord III´s navigator är en flitigt använd modul för sällananvändaren men också för den som vill få en snabb överblick.

    Fastighetssystem 

    <br>

      Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.