Integrationer

Landlord III har en mängd integrationer till tredjepartssystem. Exempel på integrationer är till flertalet ekonomisystem, ritningssystem, dokument-hanterinsgssystem, etc. 

För integrationen mellan system ser vi gärna att defactostandarden fi2xml används där så är möjligt. 


  Graphlord

   

  Med Graphlord skapas möjligheter för kommunikation mellan Landlord III och externa ritningssystem vilket ger ett utökat stöd för administrativ och teknisk förvaltning av fastighetsbeståndet.
  Informationen förs över till Landlord III. Hela fastighetsdatabasens stomme kan byggas upp och korrigeras från de digitala ritningarna. I samband med överföring sker en synkronisering mellan Landlord III och ritningssystemet. Skillnader mellan systemen korrigeras interaktivt av användaren.
   
  Med en knapptryckning i Landlord III kan hyres- och städkontraktets omfattning visas på ritningen. På ritningen kan lediga rum, lokaler och bostäder visas. Härifrån kan du också skapa nya kontraktsförslag, lägga till eller ändra omfattning på befintliga kontrakt i Landlord III.
   
  Exempel på annan information som kan visas på ritningen är; Installationers fysiska placering,

  hyreskontraktens fysiska omfattning,städområdens fysiska utbredning, nycklars åtkomst till utrymmen, cylindrars fysiska placering och vilka rum en person kan nå via lånade nycklar.

   Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.