Mål med våra teknikval

Målet med våra teknikval är att skapa en långsiktigt stabil miljö och samtidigt skapa ett enkelt och flexibelt användargränssnitt. Vår plattform är databasoberoende vilket gör att ni kan välja den databas som passar er bäst. Systemets prestanda är en viktig parameter.

  Gränssnitt

  Landlord III är ett system som kan köras på tre olika gränssnitt med en gemensam serverdel.

  De tre olika gränssnitten är Windows, webb och mobila enheter. Gemensamt för alla gränssnitten är att de är anpassningsbara genom att kunna tända/släcka fält.

   Databas

   Applikationen är databasoberoende.

   Eftersom Landlord III är databasoberoende så kan ni utnyttja den databashanterare som ni tycker passar er bäst. Ni kan också nyttja era befintlig licensavtal

    Utvecklingsplattform

    Landlord III utvecklat med hjälp av den absolut mest moderna Microsoft .Net-teknologin.

    Utvecklingsverktygen i Landlord III är Visual Studio.Net. Programmering sker i VisualBasic.Net. För er som kund innebär det en framtidssäker utvecklingsmiljö där det är möjligt att anpassa sig efter den senaste tekniken.

     Kommunikation med andra system

     Webservices eftersträvas för anrop till andra system.

     Där det finns möjlighet så utnyttjar vi standardmeddelande vid kommunikation, så som fi2XML. Genom att använda standardiserade leveransmeddelanden minskar kostnaderna för integrationer. Information om fi2 standarden finns på www.fi2.se


      Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.