2017-01-01

Fler väljer Landlord III

Vi välkomnar nya kunder till oss.

Svenska kyrkan i Malmö har valt Landlord III som systemstöd för sin fastighetsdrift. Systemet kommer att byggas upp succesivt och driftsätts efter sommaren 2016.

Bollnäs kommun har valt Landlord III för sin adminstration av hyyreskontrakt. Projektet startade i början av året och systemet kommer gå i drift under försommaren.

AB Göta kanalbolag har valt Landlord III som fastighetssystem för drift och förvaltning av sina fastigheter.

För mer information kontakta Vice VD Tony Ulmehag, 016-164244.

 

  2016-05-01

  Konst ny modul i Landlord III

  Effektivt kontroll av konst som hanteras i verksamheten

  Med Landlord III modulen Konst får du enkelt och effektivt full kontroll på konstverk som hanteras i er verksamhet. I konstregistret hanteras information om konstverken och deras placering. För att hålla systemet levande finns funktioner för inventering.
  Det går snabbt och lätt att få en överblick av konstverken och deras aktuella status i relation till antal, tillgänglighet, placering, utlåning och kostnader. Innehållet går att se på bildskärm eller skriva ut som rapporter.
  För att minska det administrativa arbete som ofta uppstår vid en
  inventering finns även en mobil lösning, Pocketlord Konst Inventering.

  Mer information kontakta Tony Ulmehag, 016-164244

   2014-04-14

   Nu kan du paketera dina FM-tjänster

   <br>

   Ny modul för FM-tjänster i Landlord III ger stöd för hantering av paketerade tjänster.

   I Landlord III erbjuder vi ett kraftfullt stöd för FM–tjänster. Här kan man följa processflödet genom hela ärendet, även när det flyttas mellan utförande enheter. Man kan enkelt definiera SLA för hela eller delar av ärendet och med färdiga rapporter, följa upp servicenivån.
   Modulen för FM-tjänster har funktioner för att hålla samman komplexa sammansatta FM-tjänster. Man kan följa processflödet genom hela ärendet även när ärendet flyttas mellan utförandeenheter. Tjänsten kan debiteras som en enhet mot kund men intäkterna kan delas upp mellan de olika utförande enheter.

    2014-03-12
    http://www.5d.se/sb-media/2014/04/Stadfunktionskod-220x156.jpg

    BIMLord

    En ny modul i Landlord III som har fokus på BIM i förvaltning.

    Informationen  som skapas i ett byggprojekt kan nu med hjälp av BIMLord integrera ritning och fastighetsdata i ett och samma användarvänliga gränssnitt. Att grafiskt kunna presentera information från fastighetssystemet ger användaren ett kraftfullt verktyg som är mycket användarvänligt. I Landlord III har vi en integrerad Viewer för presentation av informationen i fastighetssystemet. Via ett flertal moduler kan man visualisera informationen grafiskt.

     2013-12-23

     Ny kund

     Praktikertjänst väljer Landlord III

     Praktikertjänst AB väljer Landlord III

     Efter genomförd upphandling och utvärdering av ett IT- system för hyresavtal så valdes Landlord III. Praktikertjänst har behov av att få kontroll på sitt hyresåtagande samt få ett systemstöd som hjälper till att uppnå ett antal effektmål. Landlord III kommer att ge stöd för t ex bevakning av avtalstider, kontroll av hyresavisering, statistik och nyckeltal m.m. Vi skall leverera Landlord III samt tjänster i samband med införandeprojektet som startas upp under kvartal 1 2014.

     Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet.

     Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

      2013-10-14
      <br>

      Organisationsförändring

      Mats Zetterljung, Senior Advisor och Mats Cedergren ny utvecklingschef

      Vår utvecklingschef Mats Zetterljung får en ny roll som Senior Advisor på 5D System. I sin roll har han ansvaret för att strategiskt och övergripande långsiktigt produktutveckla Landlord III. Han kommer också att arbeta med projektledning och bli en länk mellan kund och utveckling.

      Mats Cedergren med lång erfarenhet av systemutveckling tar över rollen som utvecklingschef och blir operativt ansvarig för utveckling och teknik.

      Vi önskar Er båda god lycka och framgång i Era nya roller.

       2013-10-14

       Användarseminariet 2013

       <br>

       Tack alla för två fantastiska dagar i Västerås

       Nu har vi genomfört vår återkommande kundträff, Användarseminarium 2013. Det var två intensiva, intressanta och välbesökta dagar på Aros Congress Center i Västerås. Vi fick ta del av 25 föreläsningar inom olika verksamhetsområden presenterade av oss själva, kunder och samarbetspartner. Christer Olsson delade med sig "tankefrön" som vi kan bära med oss i vardagen. Leif Bardell gav oss en inblick i hur fastighetsförvaltningen på Stockholms läns landsting, trafikförvaltning fungerar. Efter att vi avnjutit en mycket uppskatta middag så stod Rasmus Uhlin med sitt band för underhållningen.

       Nu påbörjar vi planeringen för nästa Användarseminarium, väl mött våren 2015.

        2013-10-01

        Träffa oss på fastighetsmässa

        Malmömässan den 5 - 6 februari

        Vi kommer att presentera vårt fastighetssystem Landlord III som ger stöd för drift och förvaltning av fastigheter. Landlord III är modulbyggt och innehåller drygt 25 olika moduler. Landlord III är marknadens vassaste fastighetssystem med stöd för olika gränssnitt bl a windows, mobila lösningar och webblösningar. Önskar du biljetter till mässan eller vill du boka tid för en privat visning. Maila oss på info@5d.se

         2013-06-28
         <br>

         Användarseminariet 2013

         Nu kan du anmäla dig till höstens användarseminarium.

         Den 8 - 9 oktober är det dags för vårt populära och välbesökta användarseminarium. Vi erbjuder intressanta föreläsningar, drygt 20 olika presentaionspass. Passa på att träffa kollegor i branschen.

         Läs mer och anmäl dig.

          2013-05-28
          <br>

          Träffa oss på fastighetsmässa

          Vi finns med som utställare på fastighetsmässan i Göteborg den 4 – 5 september 2013.

          Vi kommer att presentera vårt fastighetssystem Landlord III som ger stöd för drift och förvaltning av fastigheter. Landlord III är modulbyggt och innehåller drygt 25 olika moduler. Landlord III är marknadens vassaste fastighetssystem med stöd för olika gränssnitt bl a windows, mobila lösningar och webblösningar. Önskar du biljetter till mässan eller vill du boka tid för en privat visning. Maila oss på info@5d.se

           Visar sida 1 av 2 sidor
           Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.