Landlord III för dig som är förvaltningschef

Landlord III är ett kraftfullt verktyg för att ge dig kontroll på ditt fastighetsbestånd.

Du känner säkert igen följande frågeställningar;
  • Vilka kontrakt är aktuella för omförhandling?
  • Vilka tjänster ingår i hyreskontraktet?
  • Har vi utfört våra tjänster i rätt tid?
  • Hur stort är underhållsbehovet?

Landlord III ger dig svaren. Landlord III är utvecklat för att det skall vara ett lätthanterligt verktyg för dig som är förvaltningschef. Landlord III erbjuder ett stort antal funktioner där du samlar den information som är viktig för dig som ansvarar för förvaltningen av fastigheter. 

Utöver fastighetsdatabasen så är modulen för hyra en grundläggande informationsbärare för en förvaltare. Här finner du all information om dina kunder och de avtal som gäller. Med enkla rapporter får du en snabb överblick på vilka avtal som är aktuella för omförhandling. Du kan enkelt ta fram vad som är uthyrningsbart och bildar dig en snabb överblick över uthyrningsgraden.

Landlord III ger också en samlad bild av dina kundrelationer. Här kan du se alla dina åtagande till kunden, vad som ingår i avtalen i form av gränsdragningslistor och serviceavtal. Finns det tilläggsavtal eller rabatter som gäller hittar du även dessa enkelt i kontrakten. Självklart så hanterar modulen indexuppräkningar och kan debitera kontrakten.

För att hålla koll på underhållet så erbjuder Landlord III funktioner för allt från akutunderhåll till långtidsplanerat underhåll. Med hjälp av rapporter som du naturligtvis kan få med automatik så kan du enkelt få en översikt på dessa åtgärder och vill du så får du en grafisk presentation. 

Projektuppföljning är även det ett starkt verktyg i Landlord III. Utöver uppföljning av projekt så kan du här skapa finansieringsplan för ombyggnader som genomförs.
    Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.