Landlord för dig som är projektchef

Landlord III är ett kraftfullt verktyg för att ge dig kontroll på dina investerings- och underhållsprojekt.

Du känner säkert igen följande frågeställningar;
  • Hur stor del av budgeten är upparbetad?
  • Vilka beställningar är gjorda?
  • Vad har fakturerats i projektet?
  • Vad omfattar projektet?

Landlord III ger dig svaren. Landlord III ger dig ett starkt stöd för att hålla ordning på dina pågående projekt för det långtidsplanerade underhållet eller andra byggprojekt. 

Med några enkla knapptryckningar så får du full översikt på ditt projekt och med hjälp av modulen Planerat underhåll kan du direkt skapa ett projekt. Du kan direkt se om projektet ligger inom budgeterade ramar och vilka beställningar som gjorts och hur mycket som redan är upparbetat. 

Med hjälp av en koppling till ekonomisystem så gör du enkelt dina beställningar direkt i Landlord III och du ser även de leverantörsfakturor som inkommit. All dokumentation, ritningar, kalkyler och annan projektdokumentation når du snabbt med bild och dokumentkopplingen som finns i Landlord III.

I Landlord III kan du också bestämma omfattningen av projektet och fördela projektet om det är både investerings- och underhållsprojekt.
    Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.