Landlord III för dig som är städchef

Landlord III är ett kraftfullt verktyg för att ge dig kontroll över dina städkontrakt.

Du känner säkert igen följande frågeställningar;
  • Vilka rum ingår i kontraktet?
  • Vilka metoder och med vilken frekvens skall städningen ske?
  • Hur stor area omfattas kontrakten av?
  • Vad kostar det att städa dessa lokaler enligt vår prismodell?

Landlord III ger dig svaren. Med hjälp av Landlord III så samlar du all information för städverksamheten i ett och samma system. Fastighetsdatabasen innehåller den information du har behov av för att bygga upp kontrakten. Det finns även möjlighet att koppla en digital ritning till systemet. Detta ger dig möjlighet att presentera informationen grafiskt.

Planering och kalkylering av städuppdragen är grundfunktioner i Landlord III städmodul. Här knyter du ihop prislistor, städmetod, städtider, rumsinformation och areauppgifter på ett och samma ställe. Med denna information så kan du planera, beräkna och simulera olika städkontrakt. Det är även möjligt att debitera uppdragen.

Landlord III innehåller även modulen städkontroll som är baserad på den nordiska standarden INSTA 800, som är en gemensam standard för mätning av utförd städning.
    Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.